ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ ДИРЕКТОРА МУЗЕЮ ОНАХТ ДЛЯ СТУДЕНТІВ 1 КУРСУ ФАКУЛЬТЕТУ технології вина та туристичного бізнесу

В Одеський національний академії харчових технологій 17 жовтня 2019 року  відбулася лекція директора музею ОНАХТ  В.С. Дембицького для студентів 1 курсу факультету Технології вина та туристичного бізнесу.

Валентин Семенович детально розповів студентам про основні етапи становлення та розвитку Одеської національної академії харчових технологій  починаючи з 1902 року і по теперішній час.В нашій академії існують добрі традиції підготовки науковців вищої кваліфікації. Сотні кращих випускників стали кандидатами і докторами наук, працюють керівниками підприємств. Їхня праця отримала загальнодержавне визнання.

Знання історії академії сприяє формуванню у студентів розуміння ролі і значення обраної спеціальності, знання історії академії і своєї країни, почуття глибокої поваги до всіх засновників і вчених академії.Адже хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього.

16.10.2019 в ауд. А-415, у читальному залі Художньої літератури науково-технічної бібліотеки ОНАХТ відбулася кураторська година на тему «Історія Академії» в групі ТВ-11 (куратор – ст. викладач Сургаченко Т.С.)






Старший куратор факультету ТВтаТБ
О.М. Берегова