ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ:  «ЩО ОЗНАЧАЄ ВОЗДВИЖЕННЯ ЧЕСТНОГО

І ЖИВОТВОРЯЩЕГО ХРИСТА ГОСПОДНЬОГО» НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ТОВАРОЗНАВСТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

І ПРОДОВОЛЬЧОГО БІЗНЕСУ

ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

 

19 жовтня 2019 року на факультеті Технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу, в рамках роботи Інституту культури та мистецтв, була проведена відкрита  лекція доцентом кафедри Економічної теорії та фінансово-економічної безпеки Неустроєвим Ю.Г. на тему: «Що означає Воздвиження Честного і Животворящего Христа Господнього».


Слухачами лекції були студенти  груп: ЕМ-274(а), ЕМ-274(б), ФПБ-26(а), ФПБ-26(б)  та інші студенти. Також на заході були присутні викладачі Єгорова  – Гудкова Т.І., к.е.н., доцент кафедри ЕТтаФЕБ, та Самокиш В.П., к.ю.н. старший викладач каф. СФіП.

Слухачам було розкрито зміст свята «Воздвиження Честного і Животворящего Христа Господнього» і яке для православних християн це свято має значення, та чому в це свято завжди пісний день.

Також цього дня 19 жовтня Православна Церква святкує день памяті  Святого Апостола Фоми. Тема цієї події також повністю була висвітлена студентам.

 

 


 

Студенти приймали участь у лекції, задавали свої питання, на які отримували розгорнуті відповіді та  в гарному настрої залишили лекцію.

 

Смокова Т.М., відповідальна по інституту культури та мистецтв факультету ТТХПіПБ