ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

 ЗУСТРІЧ НА ТЕМУ: «ФОРМУЛА УСПІШНОЇ КАР’ЄРИ
В РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ»
 НА ФАКУЛЬТЕТІ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧУВАННЯ І РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

11 жовтня 2019 року на факультеті Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій, в рамках роботи Інституту культури і мистецтв, відбулась зустріч із засновником Асоціації шеф-кухарів Півдня України Сосновських М.В на тему: «Формула успішної кар’єри в ресторанному бізнесі».

 

 

Секретами майстерності на кухні, досвідом у досягненні результатів та відкритті ресторанів охоче поділився під час зустрічі Михайло Сосновських – засновник Асоціації шеф-кухарів Півдня України, шеф-кухар відомих ресторанів, який представляв Україну на Саміті топових шеф-кухарів із всього світу у Сінгапурі та увійшов до списку  найкращих шеф-кухарів за версією Саміту. Супер фіналіст кулінарної програми «Майстер шеф-2», молодий талановитий кухар підкреслив, що запорукою успіху є бажання, наполегливість й працьовитість, а також якісне навчання, щоб засвоїти техніку відомих шеф-кухарів.

Лисюк В.М.., відповідальна за роботу Інституту
 культури і мистецтв ОНАХТ на факультеті ІТХ і РГБ