ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «ГАСТРОНОМІЧНИЙ БРЕНД ОДЕСИ»
НА ФАКУЛЬТЕТІ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧУВАННЯ І РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

 10  жовтня 2019 року на факультеті Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій, в рамках роботи Інституту культури і мистецтв, була проведена лекція ст. викладача кафедри готельно-ресторанного бізнесу Харенка Д.О. на тему: «Гастрономічний бренд Одеси».

Формування конкурентоспроможного гастрономічного бренду є ефективною стратегією в боротьбі за міжнародні ринки, забезпечуючи стабільний туристичний потік і економічний розвиток Одеського регіону, тому лектор зупинився на ключових етапах формування такого бренду та висвітлив існуючі проблеми в цьому процесі. Учасники зустрічі із зацікавленістю слухали про основні кулінарні традиції м. Одеси, про гастрономічні фестивалі як джерело розвитку гастрономічної культури.

Лисюк В.М., відповідальна за робот
Інституту культури і мистецтв ОНАХТ
на факультеті ІТХ і РГБ