ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

«СУЧАСНИЙ СТАН СЕНСОРНОГО АНАЛІЗУ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ» ДЛЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ТЕХНОЛОГІЇ ВИНА ТА ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ
ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

       4 жовтня 2019 року на факультеті Технології вина та туристичного бізнесу, в рамках роботи Інституту культури та мистецтв, була прочитана лекція на тему: «Сучасний стан сенсорного аналізу у харчовій промисловості»доцентом кафедри технології вина та енології Титловою Ольгою Олександрівною.


Яскрава лекція висвітлила роль сенсорного аналізу в сучасних технологіях. Для всіх харчових продуктів є важливими органолептичні показники, але для дійсного опису цих властивостей продукту необхідні спеціально підготовлені фахівці. Саме підготовкою таких спеціалістів і займаються на кафедрі: проводять тренінги, в цьому році вперше здійснили набір на магістерський рівень підготовки за новою спеціальністю.

 

Доц. Титлова О.О. презентувала нові сучасні тенденції в харчовій промисловості України, серед яких – створення локальних продуктів із захищеними географічними назвами. Саме на прикладі таких продуктів і були розглянуті загальні підходи та методи сенсорного аналізу.

 

Н.В. Доценко, відповідальназа роботу

Інституту культури та мистецтв

на факультеті ТВтаТБ