ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «МОЛОДІЖНІ СУБКУЛЬТУРИ:
СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ»
НА ФАКУЛЬТЕТІ МЕНЕДЖМЕНТУ, МАРКЕТИНГУ І ЛОГІСТИКИОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

8 жовтня 2019 рокув рамках роботи Інституту культури та мистецтв ОНАХТ була проведена лекція на тему: «Молодіжні субкультури: стан і перспективи розвитку» асистентом кафедри маркетингу, підприємництва і торгівлі І.В.Мунтян для студентів гр. ЕМ 181,182,191,151.

Під час зустрічі лектор окреслила позитивні й негативні тенденції розвитку зазначених культур. Особливий інтерес молоді викликала презентація слайдів з описом стилю одягу, світогляду, музичних вподобань представників тих або інших субкультур.Підчас лекції була піднята тема, щосучасний світ строкатий, різноманітний і непередбачуваний. Але у будь-яку епоху існували ті, хто був проти, хто йшов перпендикулярно більшості і кидав виклик суспільству. У минулому столітті спільноти таких індивідів отримали назву субкультур.Сьогодні їх кількість зростає й не дивно, що вони викликають особливий інтерес молоді.

Логічним закінченням зустрічі став перегляд документального фільму «Монолог про нелюбов», який описує реальне життя одеських безпритульних дітей.

 Орлова В.О.,
відповідальна за роботу Інституту
культури та мистецтв факультету ММіЛ