ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

 ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ:  «СИСТЕМА НАССР ТА ЇЇ ВПЛИВ
НА РОБОТУ ОПЕРАТОРІВ РИНКУ»
 НА ФАКУЛЬТЕТІ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧУВАННЯ І РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

 30 вересня 2019 року на факультеті Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій, в рамках роботи Інституту культури і мистецтв, відбулась лекція на тему «Система НАССР та її вплив  на роботу операторів ринку» к.т.н., доцента кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування Дзюби Н.А.



 До кінця 2019 року 200 тисяч операторів ринку харчової продукції мають запровадити HACCP – систему аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, які є визначальними для безпечності харчових продуктів. Присутні на лекції студенти дізнались, як на сьогодні відбувається цей процес, який, до речі, стосується всіх служб і всього персоналу підприємств. Під час зустрічі майбутні фахівці харчової галузі мали змогу переконатися в необхідності оволодіння сучасними знаннями для створення дієвої системи управління безпечністю харчових продуктів.

 Лисюк В.М.., відповідальна за роботу Інституту
культури і мистецтв ОНАХТ
на факультеті ІТХ і РГБ