ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

3 жовтня 2019 року в Одеській національній академії харчових технологій почала роботу ХIІ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів з міжнародною участю «Проблеми формування здорового життя у молоді».
Пленарне засідання відбулося в Центрі культури вина Шабо, яке розпочалося з виконання пісні (Булат Окуджава «Виноградная косточка») студентом Яковиною Владиславом та керівником хорового колективу «Novellus» Булатовою Тетяною Вікторівною.

Гаслом конференції цього року – «В ОНАХТ навчають красоті».
На Пленарному засіданні були заслухані доповіді:

  1. СЕНСОРНИЙ АНАЛІЗ ЯК ІНСТРУМЕНТ РОЗВИТКУ ВИРОБНИЦТВА ВИН КАТЕГОРІЇ FINEWINE В УМОВАХ УКРАЇНИ (Ткаченко О.Б., д-р техн. наук, зав. кафедри технології вина та сенсорного аналізу, ОНАХТ)
  2. КОМПЕТЕНТНОСТІ З СЕНСОРНОГО АНАЛІЗУ У СУЧАСНИХ ФАХІВЦІВ: СВІТОВИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ В УКРАЇНІ (Тітлова О.О., канд. техн. наук, доцент кафедри технології вина та сенсорного аналізу, ОНАХТ)
  3. ОБҐРУНТУВАННЯ ВИБОРУ НАСІННЯ З РІЗНИХ СОРТІВ ВИНОГРАДУ ДЛЯ ОДЕРЖАННЯ ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ТА КОСМЕТИЧНИХ ПРОДУКТІВ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ (Котляр Є.О., канд. техн. наук, доцент кафедри  технології молочних, олійно-жирових продуктів і косметики, ОНАХТ)
  4. НЕКОМЕДОГЕННІ ОЛІЇ І РОСЛИННІ ЕКСТРАКТИ У КОСМЕТИЧНИХ ПРОДУКТАХ (Ланженко Л.О., канд. техн. наук, старш. викл. кафедри кафедри  технології молочних, олійно-жирових продуктів і косметики, ОНАХТ)
  5. Вплив напою, що містить живу Chlorella vulgaris, на біохімічні показники крові осіб, які мають різну фізичну активність (Філоненко О.В., аспірант кафедри фізичної реабілітації, спортивної медицини, фізичного виховання і валеології, ОНМУ)

 

Після закінчення Пленарного засідання відбулася екскурсія до музею Шабо та по території підприємства.

Учасниками конференції є викладачі та студенти Одеської національної академії харчових технологій, а також гості з Київського національного торговельно-економічного університету, Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, Полтавського університету економіки і торгівлі, Дніпровського національного університету ім. О. Гончара.